Hjem        Huset        Krabi        Veibeskrivelse        Priser       Kontakt

Huset som er til leie

 

 

 

Moderne med alle fasiliteter

 

 

 

Direkte utsyn til et  28 meter langt svømmebasseng

 

 

Utleie villaen passer perfekt for familier. Den innholder tre doble soverom, det ene med direkte tilknytning til bad. Det andre baderommet deles av de to andre soverommene. Alle soverommene er utstyrt med kvalitetsmadrasser og har aircondition. Alt er derfor lagt tilrette for en god natt søvn.


Huset som er til leie har en moderne innredning, og er generelt godt utstyrt. Der er en god tre setes sofa og to gode hvilestoler. Stuen er også utstyrt med en lcd flatskjerm tv m/satellitt tv (med film kanaler) og trådløst internett. Der er spiseplass for 4 personer både inne og på terassen.
 

Kjøkkenet er av høy kvalitet, og alle bekvemligheter man er vant med hjemme er på plass. Komfyr, stekeovn, stor kjøl/frys, oppvaskemaskin og kaffemaskin etc. Du finner også alt av dekketøy og glass, så alt ligger til rette for å dekke på til et festmåltid. Råvarene kan du kjøpe på de lokale markedene, eller du kan ta turen til det nye kjøpesenteret - Lotus Tesco. Eller hva med en privat kokk? Dere kan bestille privat kokk som tryller frem eksotiske retter (tilgjengelighet er avhengig av sessong)


Fra villaen til Krabi Rent ser du ut over et 28 meters stort svømmebasseng med et separat barnebasseng, og på andre siden av bassenget ligger spaet som tilbyr tradisjonell Thai massasje, fot massasje og aromaterapi til overkommelige priser.


Ved bassenget er det også en restaurant som serverer lunch retter og middag.
 

Fasiliteter

   -  Fult utstyrt kjøkken
   -  Aircondition i Stue / Kjøkken
   -  Aircondition på alle soverom
   -  To baderom(det ene med badekar)
   -  Svømmebasseng (28meter)
   -  Barnebasseng
   -  Ute møbler
   -  24 timers vakthold
   -  1. klasses spa avdeling
   -  Kafè / Restaurant
   -  Tv med satellitt
   -  Internett
   -  Parkeringsplass
   - Rengjøring